Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
/ Scheepvaart

Scheepvaart

77 Lubricants beschikt over een uitgebreid assortiment aan smeermiddelen voor de scheepvaart, waaronder hoogwaardige dieselmotor-cilinderolie, olie voor trunkzuiger-motoren en specifieke vetten. Daarnaast bieden we een breed scala aan technische diensten en advies over smeermiddelen waarmee we onze klanten helpen het gebruik van onze 77-smeermiddelproducten ten volle te benutten. Dankzij de landelijke bevoorradingsketen die bestaat uit 6 bunkerboten voor smeermiddelvervoer en speciaal ingerichte tankvrachtwagens, kunt u er prat op gaan dat de 77 Lubricants scheepvaartproducten gegarandeerd op afroep worden aangeleverd in alle Nederlandse havens.

De grootste bunkerboot ter wereld ligt gewoon in de Rotterdamse haven
De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa en ligt onder de rook van Rotterdam, Nederland. Elk jaar doen ongeveer 34.000 zeevaartschepen en 100.000 binnenvaartschepen de Rotterdamse haven aan. De petrochemische industrie en de algemene overslagwerkzaamheden zijn de belangrijkste takken van industrie in de haven van Rotterdam. Speciaal voor de leveranties in de omgeving van Rotterdam werkt 77 Lubricants met de grootste en modernste dubbelwandige bunkerboot, de TNB Pride.

Verhoog uw productiviteit met onze technische expertise
77 Lubricants, de toonaangevende Nederlandse leverancier van smeermiddelen voor de scheepvaart, beschikt over middelen voor de ontwikkeling van technologie en dienstverlening op maat die rechtstreeks inspelen op uw steeds veranderende smeermiddelenbehoefte. Ons gespecialiseerde team van engineers en technici staat garant voor ongeëvenaarde technische expertise. Middels onze olie-analyse kunnen wij u voorzien van het technische advies dat u nodig hebt om uw productiviteit en daarmee uw winst te verhogen.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen via de mail op info@77lubricants.nl.

Ontdek de Partnerschap & Kwaliteit met 77 Lubricants