Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst
/ Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij 77 Lubricants produceren we niet alleen smeermiddelen van hoge kwaliteit; we zetten ons ook in voor een duurzame toekomst. Onze benadering van duurzaamheid is geïntegreerd in onze activiteiten en bedrijfscultuur.

Onze productiefaciliteit belichaamt deze toewijding. Om de impact op het milieu te minimaliseren, is onze fabriek ontworpen met geïsoleerde tanks. In lijn met onze inspanningen om energie te besparen, is een deel van de energie die we verbruiken afkomstig van zonnepanelen. Bovendien hebben we strikte maatregelen voor de scheiding van afval, om te zorgen voor het meest efficiënte en milieuvriendelijke afvalbeheer.

Als onderdeel van een vooruitdenkende organisatie zijn we er trots op dat het moederbedrijf van onze productiefaciliteit op koers ligt om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van 2030 te halen. Deze prestatie is een bewijs van onze inzet voor duurzame praktijken en een gezondere planeet.

Onze sociale verantwoordelijkheid reikt verder dan onze directe bedrijfsactiviteiten. Als donateur van de Lion Foundation dragen we bij aan doelen die aansluiten bij onze missie en waarden. De One Health-aanpak resoneert diep met ons, omdat het de onderlinge verbondenheid van de gezondheid en het welzijn van mens, dier en ecosysteem erkent.

Wij geloven in het principe dat al het leven op het land van elkaar afhankelijk is. Planten zijn afhankelijk van dieren voor bestuiving, dieren zijn afhankelijk van planten voor voedsel en habitat, en mensen zijn afhankelijk van zowel planten als dieren. Deze onderling verbonden levenscyclus benadrukt het belang van elk element in het ecosysteem en vormt de basis van onze toewijding aan Dierenwelzijn.

Onze inspanningen om het welzijn van dieren te beschermen en te verbeteren hebben niet alleen te maken met medeleven, maar ook met de toekomst van onze planeet. Wij begrijpen dat het waarborgen van dierenwelzijn een cruciale rol speelt bij het behalen van veel van de doelen en doelstellingen die zijn gesteld in de 2030 Agenda.

Bij 77 Lubricants gaat onze reis naar duurzaamheid door. Wij zetten ons in om een positieve impact op de wereld te hebben, waarde aan onze klanten te leveren en een norm voor de industrie te stellen. Wij nodigen u uit om ons te vergezellen op deze reis.

Ontdek de Partnerschap & Kwaliteit met 77 Lubricants